Sufleu de galuște cu carne

Apropo.ro / 03.05.2004, 15:24
Sufleu de galuște cu carne
Ingrediente pentru 4 portii: 350 g paste spirale , 200 g carne tocata de vita, 150 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 4 oua, 125 ml lapte, 1 ceașca smantana, 4 roșii, 1 legatura usturoi verde, 1 lingura unt, cimbru, piper, sare Preparare: Se amesteca bine carnea tocata de


Ingrediente pentru 4 portii: 350 g paste spirale , 200 g carne tocata de vita, 150 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 4 oua, 125 ml lapte, 1 ceașca smantana, 4 roșii, 1 legatura usturoi verde, 1 lingura unt, cimbru, piper, sare

Preparare: Se amesteca bine carnea tocata de porc cu cea de vita. Se adauga un ou, usturoi tocat marunt și cimbru. Din aceasta compoziție se formeaza galuști care se fierb în apa cu sare. Frunzele de spanac se oparesc, dupa care se calesc în unt și se condimenteaza. Pastele se fierb în apa cu sare, apoi se scurg bine și se amesteca cu spanacul, roșiile decojite și taiate felii și galuștile de carne. Întreaga compoziție se așaza într-o tava pentru cuptor. Ouale ramase se amesteca cu smantana și laptele, dupa care se toarna în tava și se lasa la cuptor 25 de minute.