Sugestii de călătorii: Unde să pleci în mini-vacanţa de 1 Decembrie

De: Alexandra Necsoiu / 17.10.2018, 16:58
Sugestii de călătorii: Unde să pleci în mini-vacanţa de 1 Decembrie
Dacă nu ţi-ai făcut planul pentru mini-vacanţa de 1 Decembrie, noi avem o sugestie pentru tine. Ai timp suficient să-ţi pregăteşti bagajele şi să îţi planifici următoarea călătorie către Sovata.
Pentru a te bucura de zilele libere legale, de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, poţi opta pentru un concediu la Danubius Health Spa Resort Brădet, unde vei fi întâmpinat de o atmosferă ideală pentru escapadă departe de stres. Poţi alege pachetele dedicate acestei perioade care includ 3 nopţi de cazare, mic dejun şi cină cu specific tradiţional, dar şi acces nelimitat la zona spa. Poţi profita din plin atât de bazinele cu apă dulce, cât şi de cele cu apă sărată, de jacuzzi, saune sau sala de fitness. 
 
Dacă mini-vacanţa ta este şi alături de cei mici, nu trebuie să-ţi faci griji. La rândul lor, se vor bucura de programe distractive, special create pentru cei mici, dar şi ateliere de creaţie, toate acestea disponibile în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie.
 
Bineînţeles, poţi vizita împrejurimile, iar principalul loc în care trebuie să ajungi dacă eşti în zonă este Lacul Ursu, singurul lac heliotermic din Europa. O altă atracţie a staţiunii este Mocăniţa, care are un traseu de două ore până la Câmpu Cetăţii. Pentru că ne aflăm în sezonul rece, staţiunea va fi o destinaţie ideală pentru sporturile de iarnă, iar cu puţin noroc de vreme bună,  poţi profita de una dintre cele patru pârtii de schi.