Suie Paparude a facut un clip „Cu zambetul pe buze”

De: Dragos Tanase / 06.06.2008, 17:40
Suie Paparude a facut un clip
Dupa numeroase hit-uri, Suie Paparude, supranumita si trupa noii generatii - lanseaza videoclipul unui alt hit, "Cu zambetul pe buze".

Dupa hit-uri precum “Ajutor”, “Atac la persoana”, "Scandal”, “Pentru inimi”, “Armada Verbala”, “Watch Out!”, “A fost odata…”, trupa noii generatii (asa cum au fost denumiti cei de la "Suie Paparude") lanseaza videoclipul piesei “Cu zambetul pe buze”, cel de-al doilea extras pe single de pe cel mai recent album al lor, intitulat "A fost odata…".

Videoclipul a fost filmat intr-un restaurant cu iz comunist („mai ceausist", dupa cum spun membrii trupei) din Bucuresti, unde de obicei se canta alt gen de muzica. Clientii obisnuiti ai localului sunt din diverse categorii sociale.

Desi sunt obisnuiti cu muzica populara si sunt surprinsi de genul abordat de „orchestra” aflata pe scena, oamenii se intrec in a dansa.

Membrii trupei, Michi, Hauteculture si Junkyard, au abordat o tinuta total diferita de cea cu care si-au obisnuit deja fanii: poarta frac si papion!

"Nu am renuntat la muzica eletronica, desi „Cu zambetul pe buze” este o piesa putin mai rock decat celelalte", spune Michi.