Suleap nu a facut deplasarea în cantonamentul de la Buzias

Apropo.ro / 03.09.2004, 10:34
Suleap nu a facut deplasarea în cantonamentul de la Buzias
Mijlocașul echipei Poli AEK Timișoara, Marius Șuleap, nu a facut deplasarea în cantonamentul de la Buziaș, el fiind supus unor examene medicale. În minutul 30 al partidei cu Oțelul Galați, disputata, duminica, în etapa a V-a a Diviziei A, Șuleap a

Mijlocașul echipei Poli AEK Timișoara, Marius Șuleap, nu a facut deplasarea în cantonamentul de la Buziaș, el fiind supus unor examene medicale.

În minutul 30 al partidei cu Oțelul Galați, disputata, duminica, în etapa a V-a a Diviziei A, Șuleap a leșinat pe teren și a fost dus cu salvarea la spital. Jucatorul formației Poli AEK a fost supus unui set de investigații medicale, care vor fi finalizate vineri.

Pe de alta parte, la antrenamentul de joi al echipei Poli AEK au participat trei jucatori noi, congolezul Nany Bihoumbele (venit de la echipa belgiana Charleroi), fundașul Mircea Minescu, fost jucator la Oțelul Galați, Foresta Falticeni, Rocar București și Dacia Unirea Braila, în prezent liber de contract, și Alin Dragan (venit de la echipa maghiara MTK Budapesta).

Vineri urmeaza sa soseasca un alt jucator din Congo, Sasha Delain, în vîrsta de 26 de ani, care a evoluat ultima data la formația Hapoel Tel Aviv.

Mediafax