Suleyman Magnificul vine la Kanal D

Apropo.ro / 03.09.2012, 14:33
Suleyman Magnificul vine la Kanal D
Noutatea absolută a toamnei la Kanal D este serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, care va fi lansat, luni, 10 septembrie, de la ora 20:00.

Suleyman MagnificulSerialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (titlu original: Muhtesem Yuzyil) este cea mai ambiţioasă producţie de televiziune din Turcia realizată până în prezent, care a înregistrat încă din prima zi de la lansare un succes fenomenal în cele peste 40 de ţări în care se difuzează până în prezent. Turcia, Franta, Serbia, Bulgaria, Rusia, Slovacia, Libia, ţările din Orientul Mijlociu sunt doar câteva dintre ţările în care ratingurile înregistrate de serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” au fost copleşitoare, iar succesul serialului s-a reflectat nu numai în succesul staţiei care l-a difuzat dar şi în modă sau cultura culinară a acelei ţări.

Serialul este o călătorie în orientul secolului al XVI-lea, când la conducerea Imperiului Otoman vine sultanul Suleyman Magnificul, cel care prin puterea armatelor sale va ameninţa creştinatatea şi face din Imperiul Otoman o superputere a lumii.