Suma FABULOASĂ‚ pentru care cel mai rapid violonist și-a asigurat mâinile (Video)

De: Gabriela Voicu / 17.11.2012, 16:00
Suma FABULOASĂ‚ pentru care cel mai rapid violonist și-a asigurat mâinile (Video)
Britanicul Ben Lee, cel mai rapid violonist din lume, a intrat în Cartea Recordurilor pentru performanțele sale. Vezi ce e capabil să facă!

Ben Lee, un violinist care cântă rock simfonic în grupul Fuse, are cele mai rapide, dar și cele mai scumpe degete din lume. El și-a asigurat degetele de la mâini pentru 4,75 milioane de dolari.

Lee, originar din Marea Britanie, a intrat în Cartea Recordurilor de trei ori până acum, pentru „cele mai rapide degete din lume”.

El a fost sfătuit de reprezentanți ai băncii cu care lucrează să-și asigure mâinile, după un accident din 2009, în urma căruia a avut probleme cu mâna stângă.

Lee mai deține un record și cu trupa sa, înregistrat după ce cei doi membri au cântat la viori încrustate cu cristale Swarovski, în valoare de peste 1,58 milioane de dolari fiecare, cele mai scumpe viori fabricate vreodată.

Ben Lee poate cânta la vioara electrică opera „Zborul Bondarului”, a lui Nikolai Rimsky-Korsakov, în doar 58.03 secunde, performanță care îl face cel mai rapid om din lume! El atinge aproape 15 note pe secundă și spune că pasiunea pentru muzica a existat în familia lui, care, de altfel, l-a și încurajat să cânte.