Summer Well – un festival ca o vacanta

De: Tanase Dragos - Marian / 21.07.2011, 13:10
Festivalul Summer Well aduce cele mai cool formatii, expozitii, proiectii video si multe alte evenimente speciale, in zilele de 13 si 14 august, intr-un loc spectaculos: Domeniul Stirbey din Buftea.

Orange schimba experienta unui festival, oferindu-le tuturor sansa de a-si intalni artistii preferati si de a face cunostinta cu noi sound-uri intr-o atmosfera de vacanta.

Formatiile invitate sunt dintre cele mai importante din circuitul festivalurilor in 2011, iar multe dintre ele vor concerta in premiera in Romania.

Noisettes – Never Forget You de pe tare.ro

In prima zi de festival, 13 august, se vor afla pe scena principala Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes si campionul topurilor din intreaga Europa, Plan B.

Cei care vor veni la festival pe 14 august ii vor vedea pe Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes si pentru prima data in Romania, pe „regii scenei indie”, trupa newyorkeza Interpol.

Interpol – The heinirich maneuver de pe tare.ro

O alta coordonata importanta a festivalului este locatia: Domeniul Stirbey. Desi foarte aproape de Bucuresti (numai 15 km), domeniul familiei Stirbey este probabil necunoscut pentru cei mai multi dintre cei care vor participa la festival.

Peluza Domeniului Stirbey

Peluza Domeniului Stirbey

Iar locul ii va surprinde placut. Palatul Stirbey, peluza pe care va fi amplasata scena principala, lacul interior si iesirea catre lacul Buftea fac din Domeniul Stirbey gazda perfecta pentru festival.

Lacul Domeniului Stirbey

Lacul Domeniului Stirbey

Pentru a putea avea acces la Summer Well cat mai simplu, transportul este asigurat pe toata durata festivalului intre Bucuresti si Domeniul Stirbey.

Iar ca toata lumea sa se bucure de experienta Summer Well, pretul unui abonament pentru festival este de doar 99 de lei!

Pentru mai multe detalii despre festival, intra pe www.summerwell.ro

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va infiinta o linie speciala de autobuze intre Piata Victoriei si Domeniul Stirbei din localitatea Buftea, in zilele de 13.08 si 14.08.2011, cu ocazia evenimentului ,,Summer Well Festival”.

Autobuzele RATB vor circula intre orele 13:30-0:30, pe urmatorul traseu: Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Sos. Chitilei, Str. Milano, Str. Agricultori, Str. Garoafelor, DN1A, Str. Oltului pana la Domeniul Stirbei, cu intoarcere pe Str. Stirbei Voda, Str. Vlasiei, Str. Agricultori, Str. Milano, Sos. Chitilei, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Ion Mihalache, Piata Victoriei.

Pe acest traseu autobuzele vor efectua opriri la Piata Victoriei, pe Bd. Ion Mihalache in statiile Spitalul Filantropia, respectiv Muzeul Taranului Roman, comune cu cele ale liniei 300, precum si in orasul Buftea, pe Str. Oltului, in zona Domeniului Stirbei.

Pretul unei calatorii va fi de 3,5 lei, iar autobuzele se vor succeda la intervale de 40 minute intre orele 13:30 – 15:00, respectiv 20 minute intre orele 15:00 – 00:30.