Șunda: Victoria de astazi este de aur

Apropo.ro / 13.08.2005, 14:31
Șunda: Victoria de astazi este de aur
Antrenorul echipei Oțelul Galați, Aurel Șunda, a declarat ca victoria obținuta, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, în fața formației Politehnica Iași, este "de aur", ținând cont de înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-4, din prima etapa

Antrenorul echipei Oțelul Galați, Aurel Șunda, a declarat ca victoria obținuta, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, în fața formației Politehnica Iași, este „de aur”, ținând cont de înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-4, din prima etapa a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Victoria este meritata, dupa aspectul jocului. Dupa rușinea suferita în meciul cu Dinamo, victoria de astazi este de aur. Țin sa-l felicit pe Danuț Munteanu pentru ca a dat gol, dupa autogolul din meciul cu Dinamo”, a spus Șunda, în cadrul conferinței de presa de la finalul partidei Poli Iași – Oțelul, scor 0-1, din etapa a II-a a Diviziei A.

Antrenorul principal al echipei Poli Iași, Ionuț Popa, nu a fost prezent la conferința de presa, deoarece nu s-a simțit bine la finalul partidei cu Oțelul, dar a fost înlocuit de secundul Narcis Ciocârlan.

„A fost un joc nereușit al lui Poli. Daca am fi putut sa jucam ca la Timișoara, nu am fi avut probleme. Oțelul ne-a surprins prin atitudine și prin daruire”, a explicat Ciocârlan.

Mediafax