”Sunetul Iubirii” sau terapia divină a muzicii

Apropo.ro / 23.03.2015, 13:06
”Sunetul Iubirii” sau terapia divină a muzicii
Mai sunt doar două săptămâni până la mult aşteptatul concert „terapeutic“ al artiştilor Seda Bağcan şi Robert Haig Coxon. În dată de 4 aprilie, cei care doresc să intre pe frecvenţa relaxării, a iubirii şi a vindecării o pot face prin intermediul unui concert inedit la Palatul Naţional al Copiilor, începând cu ora 19:00.
Cei doi artişti, renumiţi pentru muzica lor specială, au pregătit un repertoriu terapeutic, destinat iubitorilor spiritualităţii şi a muzicii New Age (stil abordat cu succes de artişti precum -Yanni, Chris Spheeris, Kitaro, s.m.a).  Formula acestui concert se va concretia într-un eveniment special şi unic. Având un program foarte încărcat şi solicitări pe toate continentele, cei doi artişti nu vor mai concerta prea curând împreună pe aceeaşi scenă în Europa. 
 
Cu prilejul acestui concert, Seda Bağcan vine pentru a treia oară în România. În septembrie 2013 a cântat în deschidera conferinţei pe care autorul american Gregg Braden a susţinut-o la Bucureşti, revenind anul trecut în noiembrie, în cadrul turneului World Peace Tour. Artista foloseşte terapia cu sunete având convingerea că muzica este o cale nemijlocită de vindecare. Pregătirii sale muzicale foarte serioase şi diverse i se adăuga o consistenţă iniţiere în medicină complementară compusă din Reconnection, ATIH, Reiki şi Yoga.
 
 
Pianistul şi compozitorul Robert Haig Coxon este considerat maestrul Vindecării Sacre care prin muzică să atinge inima. The Silent Path, albumul care i-a adus recunoaşterea talentului, este folosit în tratamentul ADD-ului chiar şi în România. Mulţi oameni de ştiinţă şi terapeuţi folosesc muzica sa în diverse tratamente, iar Lee Caroll, autorul cărţilor Kryon şi Copiii indigo – zece ani mai târziu i-a cerut să însoţească echipa sa în turnee pentru a schimba inimile şi vieţile oamenilor prin muzică sa divină. 
 
Biletele pentru concertul “Sunetul Iubirii” sunt disponibile la preţuri diferite, în funcţie de categorie şi mai pot fi încă achiziţionate de pe www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.ticketnet.ro, de la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Librăria Eminescu, precum şi de la punctele de vânzare ale agenţiei TUI Travel Center sau de la sediul editurii For You.