Suntem vicecampioni la „Dancing Around the World”

De: Dragos Tanase / 19.12.2007, 13:16
Suntem vicecampioni la
Andreea Balan si Petrisor Ruge s-au clasat pe locul al II-lea la competitia internationala "Dancing Around the World", desfasurata in Mexic.

Andreea Balan, Petrisor Ruge si coregrafa Doina Botis s-au clasat pe locul al II-lea la competitia internationala "Dancing Around the World", desfasurata in Mexic, la care au mai participat alte opt perechi de dansatori din Ecuador, Paraguay, Panama, Columbia, Argentina, Slovacia, Mexic, Costa Rica.

Andreea Balan si Petrisor Ruge, impreuna cu coregrafa lor, Doina Botis, au castigat locul al II-lea intr-o competitie dificila, cu multe stiluri noi, specifice latino-americanilor, si cu contracandidati profesionisti care danseaza de ani de zile impreuna.

"Noi suntem foarte mandri de ceea ce am realizat, pentru ca am reusit sa depasim echipe profesioniste si am aratat ca si romanii stiu sa danseze orice ritm latino. Toti trei (respectiv eu, Petri si coregrafa noastra, Doina Botis) am fost extrem de onorati sa reprezentam Romania la aceasta competitie si suntem foarte mandri ca in patru emisiuni ne-am clasat pe locul I si ca am reusit sa surclasam echipe formate din profesionisti", a declarat invingatoarea Andreea Balan.

Concursul s-a dovedit o rampa de lansare pe plan international si pentru cariera muzicala a Andreei Balan: "A fost o experienta unica. Intr-una din emisiuni am cantat o melodie noua, in engleza, "Baby get up and dance", compusa special pentru acest show, lucru care a fost primit foarte bine de public si care mi-a adus un contract cu EMI Music Mexic, iar in primavara voi lansa un album in limba engleza pe piata mexicana".

Dana Rogoz, reprezentanta Romaniei in juriul emisiunii internationale din Mexic, a cucerit pe toata lumea, de la producatori, colegi de jurizare, prezentator pana la publicul din opt tari. Pe langa sutele de mesaje din toata lumea trimise pe forumuri si pe diverse site-uri, Dana Rogoz a fost apreciata de producatori pentru dezinvoltura si discurs, iar prezentatorul show-ului, Adal Ramones, supranumit in Mexic "regele monologurilor", a provocat-o pe Dana, despre care a auzit ca este actrita, in seara finalei, la un duel al monologurilor. Vedeta Pro TV a castigat duelul detasat, prin voturile telefonice ale telespectatorilor, si a fost apreciata de Adal, care a laudat-o minute in sir.