Supărat că Alice acceptă apropierea unei ispite, Alin aruncă cu jigniri în stânga şi-n drepta pe „Temptation Island – Insula iubirii”

De: Cătălina Matei / 01.06.2016, 14:50
Supărat că Alice acceptă apropierea unei ispite, Alin aruncă cu jigniri în stânga şi-n drepta pe  „Temptation Island – Insula iubirii”
Miercuri, 1 iunie, de la ora 20.30, în cea de-a şasea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată de Antena 1, Saşa va avea o misiune foarte importantă şi totodată greu de îndeplinit, aceea de a transmite pe insula băieţilor impresiile lăsate de filmuleţe văzute.

Fără să vrea să le strice seara, Cristi şi Saşa hotărăsc să nu le spună deocamdată nimic lui Alin şi Hamude, temându-se de reacţiile lor. Însă discuţiile nu pot fi evitate, aşa că Saşa strecoară câteva cuvinte despre apropierile pe care le-a sesizat la Alice şi Loredana de ispitele lor.   

Un singur dans al lui Hamude reprezintă un test picat al încrederii Loredanei în partenerul său şi totodată pretextul apropierii ei de ispită. Fetelor nu le-a scăpat faptul că, aşa cum spun ele, „Loredanei i se scurg ochii după Sorin” şi că se simte foarte bine în compania lui. Cea care le surprinde cu adevărat este Alice, care pare pentru prima dată de când a venit pe insulă relaxată şi hotărâtă să nu se mai comporte ca o victimă.

Alin nu are nevoie decât de o sămânţă de îndoială pentru a-şi pierde cumpătul şi a arunca cu vorbe grele în stânga şi-n dreapta. El nu o va jigni doar pe Alice, ci pe toate fetele de pe cealaltă insulă care ar putea cădea în ispită. Mai mult decât atât, Alin spune că începând de a doua zi va ieşi cu toate fetele ispite şi va face exact ceea ce va simţi fără să se mai gândească la partenera sa.

Cât de mult vor lăsa Alice şi Loredana garda jos şi până unde vor fi dispuse că meargă cele două în apropierea cu ispitele preferate, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 1 iunie, în cel de-al şaselea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care se va difuza de la ora 20.30.