Super Big Size

Apropo.ro / 08.02.2008, 11:58
Super Big Size
Salonul auto de la Chicago a gazduit pe langa modele importante de serie si masini modificate intr-un mod cat se poate de extrem.

Salonul auto de la Chicago a gazduit pe langa lansarea unor modele importante de serie si debutul unor masini modificate intr-un mod cat se poate de extrem.

Ford F-650 este o camioneta imensa, putin cunoscuta europenilor, care atunci cand este supusa unor modificari drastice ajunge sa impresioneze pe oricine. In primul rand dimensiunile exterioare sunt incredibile, lungimea, latimea, inaltimea, toate fiind la superlativ. Alton Manufacturing este firma ce a creat acest monstru al soselelor, pornind de la caroseria unei utilitare Ford F-650, careia i-au atasat un motor Caterpillar de 7,2 litri, ce dezvolta ridicola putere de 230 CP.

Pentru 200.000 de dolari primesti un interior ce desi nu se poate lauda cu o calitate a fabricatiei exceptionala sau cu materiale placute la atingere, este la varf in ceea ce priveste sistemele audio-video. Astfel Alton Manufacturing a montat 42 de difuzoare, doua ecrane LCD de 16 inch ce coboara din plafon, o plasma de 42 de inch si patru computere.