Supererou. Semnat Hummer

Apropo.ro / 26.01.2006, 14:24
Supererou. Semnat Hummer
Esti coleric si iti vine sa dai cu laptopul de pamant? Atunci ia-ti unul croit dupa standardele armatei americane. Noua linie de laptopuri Hummer creata de Itronix indeplineste standarde de rezistenta stabilite de Departamentul de Aparare al Statelor Unite: notebook-urile raman intregi chiar

Esti coleric si iti vine sa dai cu laptopul de pamant? Atunci ia-ti unul croit dupa standardele armatei americane. Noua linie de laptopuri Hummer creata de Itronix indeplineste standarde de rezistenta stabilite de Departamentul de Aparare al Statelor Unite: notebook-urile raman intregi chiar daca sunt chinuite cu vibratii intense, umiditate sau calite la temperaturi extreme ( minus 20o , plus 60oC).

Nu patesc nimic nici daca sunt udate cu furtunul. Carcasa e turnata dintr-un aliaj de magneziu, iar display-ul si hard disk-ul sunt bineinteles rezistente la socuri. In functie de poftele tale de comunicare mobila (si de adancimea buzunarului), primesti conectivitati WiFi, GPS, ba chiar GPRS si EDGE ca sa-l folosesti ca un telefon mobil.

Vestea proasta e ca supereroul cu cipuri se vinde numai in Statele Unite si Mexic. Incearca sa fluturi totusi un card de credit pe la adresa www.hummerstuff.com ca cine stie?

Pret: 4.550 USD
www.hummerlaptops.com

Sursa: