Supereroul favorit al românilor, în 2013

De: Gabriela Voicu / 29.04.2013, 15:30
Supereroul favorit al românilor, în 2013
Filmul "Iron Man 3" a devenit lider incontestabil al premierelor în box-office-ul românesc pentru anul 2013. Află câți români l-au văzut în primul weekend de la lansarea oficială.

Iron Man pare să fie supereroul favorit al românilor în acest an! Filmul „Iron Man 3” a fost văzut de 46.681 de spectatori în primul weekend de la lansarea oficială în România, devenind astfel lider incontestabil al premierelor în box-office-ul românesc pentru anul 2013. „Iron Man 3” pare să întreacă recordul de încasări stabilit anul trecut de „Avengers”, care a fost în topul 5 al filmelor preferate de români în 2012, și să ajungă chiar filmul anului 2013 în România.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Pelicula reia firul narativ din „Avengers”, ca și în Iron Man 1 și 2, dar abordează povestea din alt unghi, care îl pune în lumina reflectoarelor pe omul din spatele costumului, cu slăbiciunile și temerile lui, dar și cu carisma, umorul și geniul acestuia.

„Iron Man 3” (Trailer)

În „Iron Man 3”, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man, rămâne fără armura care l-a consacrat și este nevoit să se reinventeze și să redevină superoul iubit de toată lumea folosindu-se exclusiv de inteligența și imaginația sa debordantă. După ce universul său este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este în pericol de moarte, Tony Stark îl provoacă la o înfruntare directă pe temutul terorist Mandarinul, bazându-se pe costumele sale care integrează tehnologie ingenioasă și care l-au ajutat în trecut să învingă cei mai aprigi dușmani. Dacă va reuși să redevină eroul în care își pune toată lumea speranța, dacă se dovedește că omul din spatele armurii este mai valoros decât costumul și dacă îi va putea proteja pe cei dragi, aflați urmărind filmul lansat  la noi în data de 26 aprilie.