Superman, cel mai popular dintre super-eroi

Apropo.ro / 14.12.2004, 17:09
Superman, cel mai popular dintre super-eroi
Superman a fost desemnat cîștigator într-un sondaj realizat pentru identificarea celui mai popular super-erou, realizat de rețeaua de cinematografe UCI, transmite BBC online. Superman, inițial erou de benzi desenate, a fost interpretat în mod memorabil de actorul

Superman a fost desemnat cîștigator într-un sondaj realizat pentru identificarea celui mai popular super-erou, realizat de rețeaua de cinematografe UCI, transmite BBC online.

Superman, inițial erou de benzi desenate, a fost interpretat în mod memorabil de actorul Christopher Reeve. Eroul cu costum albastru și capa roșie a fost votat de mai multe persoane decît Spider-Man și Batman.

„Super-eroii au fost adesea personajele preferate ale publicului”, a spus un purtator de cuvînt al UCI. „Superman este Omul de Oțel original și cel mai bun, este personajul cel mai apropiat de inimile copiilor. Christopher Reeve, care a devenit el însuși un erou pentru multa lume, datorita curajului sau, ne amintește cît de mult ne-a placut personajul pe care l-a interpretat”.

Pe locul patru s-a clasat The Hulk, iar pe cinci Mr. Incredible din cea mai recenta producție a studiourilor Pixar în colaborare cu Disney. Sondajul, realizat pe un eșantion de aproape cinci mii de persoane, a fost realizat tocmai pentru a marca lansarea filmului de animație „The Incredibles”.

În topul primilor zece super-eroi votați au mai intrat Daredevil, Wolverine din „X-Men” și Țestoasele Ninja.

Proiectul de realizare a unei noi versiuni pentru marele ecran a filmului „Superman” a întîmpinat dificultați în gasirea unui regizor și a unui actor pentru rolul principal. În cele din urma, Bryan Singer („X-Men”) a acceptat sa regizeze filmul, iar rolul lui Superman a fost încredințat lui Brandon Routh, un actor relativ necunoscut.

Mediafax

Tags: