Supermarket pentru practicantii de voodoo, in Africa (Poze)

Apropo.ro / 23.09.2011, 14:18
In Togo, Africa, exista magazine dedicate practicantilor de voodoo. De aici se pot cumpara de la capete de caini morti, pana la cozi de pisici si pudra de oase.

Nu ne-am fi gandit ca acest tip de magie s-ar dezvolta intr-acolo incat sa existe piete sau supermarketuri unde sa se comercializeze necesarul pentru diferite ritualuri.

Practicarea de voodoo isi are originea din Africa de Vest, cu multi ani in urma, iar tari precum Togo, Ghana sau Nigeria accepta acest fapt in religia lor.

voodoo

Multi oameni cred ca pot invoca spiritele mortilor folosind parti de animale sau talismane ciudate. Acest lucru ar trebui sa le rezolve problemele.

Si daca exista un loc bogat in astfel de obiecte magice pentru ritualuri, atunci clar se numeste Fetish Market si se gaseste in Akodessewa.

Acest loc pare un fel de farmacie pentru localnicii doritori de tamaduire. Este un loc ce te inspaimanta doar privind imaginile.

Daca se intampla sa ajungi pe acolo, ar trebui sa stii ca localnicilor le place sa se targuiasca cu tine, si nu te vor lasa sa pleci fara un suvenir. Trebuie sa gasesti ceva interesant in gramada de fetishuri.

Ei cred in acest ritual de voodoo, iar cuplurile care nu pot avea copii, fotbalisti care vor sa marcheze la poarta, atleti, si alte diferite probleme sunt rezolvate aici, cu lucrurile puse la vanzare.

voodoo

Daca esti o persoana ce nu crede o iota din tot ce se intampla acolo, atunci nu este un punct de atractie, iar craniile care par a se holba la tine nu-ti vor da decat fiori pe sira spinarii.

Si totusi, de cati ani se practica voodoo aici, si-au facut cam tarziu piata de desfacere, insa, ne intrebam, oare pe cand o sa vedem si la noi asa ceva, in conditiile in care si la noi exista persoane care se ocupa cu magie alba si neagra.