Supermodelele celebrează a 50-a aniversare a calendarului Pirelli (Poze)

De: Gabriela Voicu / 19.08.2013, 10:30
Calendarul Pirelli împlinește 50 de ani de la înființare și a pregătit o ediție specială în care apar câteva dintre cele mai cunoscute supermodele.

Pirelli a realizat un set de fotografii aniversare în care apar supermodele precum Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Miranda Kerr și Isabeli Fontana, în pragul aniversarii a 50 de ani de la înființarea celebrului calendar.

Ediția aniversară, care va fi lansată spre sfârșitul anului, a fost realizată de fotografii Patrick Demarchelier și Peter Lindbergh, iar frumoasele supermodele apar purtând pulovere sau cămăși.- ipostaze atipice pentru profilul calendarului, în care de obicei modelele sunt nud.

Vezi mai multe poze

Supermodelele apar în ediția aniversară a calendarului Pirelli

Kate Moss, Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford și Gisele Bundchen se numără printre celebritățile care au mai colaborat de-a lungul vremii cu Pirelli. 

Prima ediție a calendarului a apărut în 1964, iar fotografiile au fost realizate de Robert Freeman în Majorca. Pirelli a devenit faimos și râvnit pentru că nu este de vânzare, ci se distribuie în cercuri selecte.