Supermodelul Irina Shayk a venit în România!

De: Gabriela Voicu / 19.04.2013, 13:00
Supermodelul Irina Shayk l-a însoțit pe faimosul designer Roberto Cavalli pentru o scurtă vizită în România, unde cei doi au participat la un eveniment exclusivist din Capitală.

Celebrul designer Roberto Cavalli și modelul internațional Irina Shayk au fost ieri în România, în cadrul unui eveniment în a cărui  organizare s-a implicat designerul Cătălin Botezatu.

Relaxată și zâmbitoare, frumoasa iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo a purtat o rochie asimetrică, părul stâns simplu și machiaj natural. Deși ținuta supermodelului era impecabilă, pantofii foarte decupați păreau a fi mai mici cu un număr, dar Irina a strălucit chiar și așa printre vedetele locale.

Irina Shayk și Roberto Cavalli

Cătălin Botezatu a pregătit recepția în cele mai mici detalii alături de echipa Cavalli, pentru inaugurarea magazinului Roberto Cavalli din București, în incinta Hoteluli Marriot. La eveniment au fost folosite insule cu manechine îmbrăcate în creații Cavalli, o masă festivă decorată cu fructe și sticle de șampanie, precum și un ecran imens pe care au rulat clipuri din arhivă cu renumitul designer.

Cătălin Botezatu, Irina Shayk și Roberto Cavalli

Peste 700 de invitați au luat parte la petrecere, printre vedete numărându-se Andreea Marin, Andreea Raicu, Romanița Iovan Simona Pătruleasa, Anda Adam, Nicoleta Luciu, Andreea Bănică, Ilie Năstase, Andreea Esca, Giulia Nahmany, Oana Roman, Stephan Pelger, Maria Marinescu, Mihai Albu, Iulia Albu, Alin Gălățescu, Raluca Lăzăruț, Cristina Cioran, Xonia, Nadine și Dorin Negrău.