Supermodelul Naomi Campbell va avea un rol în serialul „Empire”

Apropo.ro / 15.01.2015, 13:30
Supermodelul Naomi Campbell va avea un rol în serialul
Unul din serialele cu cel mai mare impact la această oră în Statele Unite este "Empire". Cu un cast format în întregime din actori afro-americani, "Empire" detaliază lumea hip-hopului şi felul în care se fac afacerile în muzică la această oră. În rolurile principale, îi găsim pe Terence Howard, Taraji P. Henson, însă o prezenţa specială va fi cea a supermodelului Naomi Campbell care a fost contractată pentru un rol care se va întinde pe câteva episoade.
Naomi Campbell a dezvăluit acest lucru în timpul unui interviu cu cei de la All Access, unde a vorbit despre viitorul rolul ei. Supermodelul şi-a prezentat personajul ca fiind implicat direct în drama familiei Lyon, deţinătoarea unui imperiu muzical. Ea va încerca să-l cucerească pe cel mai mic dintre fiii lui Lucious Lyon (Terence Howard), pentru care e gata să treacă peste oricine i se pune în cale. 
  
Serialul „Empire” a debutat fulminant pe canalul FOX săptămâna trecută, reuşind performanţă de a aduce în faţă micilor ecrane 9.8 milioane spectatori pentru primul episod. Poveste serialului se centrează în jurul lui Lucious Lyon, mogul muzical şi fost traficant de droguri, care descoperă că suferă de o boală incurabilă şi trebuie să se hotărască cui dintre cei trei fii ai lui îi lasă moştenirea. Muzica acestui serial este compusă şi produsă de Timbaland.