Supernimic

Apropo.ro / 29.04.2005, 13:14
Supernimic
Eu sunt un om înțelegator. Știu ca nu visați noaptea în somn, ce dați dimineața pe gura, dar ce scrieți pe hartie ma-nfioara. Sunt deschis la orice explicație. Pot sa accept ca astazi nu mai apelezi pe nimeni cu titulatura de vedeta, ci de


Eu sunt un om înțelegator. Știu ca nu visați noaptea în somn, ce dați dimineața pe gura, dar ce scrieți pe hartie ma-nfioara. Sunt deschis la orice explicație. Pot sa accept ca astazi nu mai apelezi pe nimeni cu titulatura de vedeta, ci de supervedeta de succes, ca altfel i se imbolnavește orgoliul.

Chiar nu vad nimic rau în a nu mai oferi divertisment și sunt convins ca trend-ul, bate-l-ar Pruteanu peste gura, te obliga sa vinzi cat e ziua de lunga megadivertisment, ca altfel nu te mai baga nimeni în seama.

Poate ca nici o minte bolnava de exagerari gratuite n-are nici o vina. Poate ca de la campania cu superoferta de la Connex ni se trage. Mi-a placut și mie chiar foarte tare, de ce sa nu recunosc și acum alerg și eu dupa hiperbole, mai rau ca Mutu dupa fotomodele. Sunt de acord și cu super și cu mega în cele mai multe dintre cazuri.

Ce-am auzit însa zilele trecute la radio m-a dat pe spate. Citez din memoria greu încercata. Cumparați pana la nu știu ce data un notebook Toshiba și veți primi cadou o superminge de fotbal!!! Nu-mi vine sa cred… Chiar așa? E posibil? Sa primesc o superminge de fotbal? Uau!!!

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca daca sparg 2000 de euro pe un laptop cineva o sa fie atat de amabil încat sa-mi faca un cadou atat de scump. O superminge de fotbal! Hai, o minge obișnuita de fotbal poate aș mai fi înțeles, dar o superminge în nici un caz. E prea mult. N-aș putea s-o primesc!

Ce sa mai zic, aștept cu nerabdare noi și noi campanii, în care sa putem caștiga un superprosop de bucatarie sau poate chiar un megacreion cu guma de șters și pana atunci le transmit supersimpaticilor obsedați de megaformulari sa fie în continuare nemiloși. Fara de tata, fara de mama, daca nu vor sa riște cumva sa le indic direcția. }ineți-o tot așa baieți! Sunteți cei mai tari!!!

Andi Moisescu

Tags: