SuperSlim, pastila de slabit care promite minuni!

Apropo.ro / 22.01.2009, 17:14
Capsulele de slabit SuperSlim garanteaza "evaporarea" kilogramelor si un ten lipsit de imperfectiuni.

Asa cum am promis saptamana trecuta, astazi vom vorbi despre capsula de slabit SuperSlim.

Ca si celelalte produse de acest gen si pastilele de slabit SuperSlim promit minuni.

Produs 100% natural (cel putin asa sustin poducatorii), SuperSlim este obtinut din fructe si plante verzi precum: Ierusalim, konjacu si cartof dulce.

Aceste capsule garanteaza "evaporarea" kilogramelor si un ten lipsit de imperfectiuni.

Cu alte cuvinte adio jeansi XXL, bun venit skinny jeansi!

Avand integrate extracte din plante verzi, celuloza din cartofi dulci si pudra de Guar gum acest produs inhiba apetitul dand senzatia de satietate, nu are efecte adverse si are rezultate rapide.

Super SlimCaracteristicile produsului SuperSlim

1. Scadere in greutate sigura si fara efecte secundare cu ajutorul fructelor verzi.

2. Apetit inhibat fara a fi nevoie de a urma o dieta.

3. Rezultate rapide si vizibile inca din prima zi.

4. Reteta din fructe cu rezultate in eliminarea toxinelor si infrumusetarea tenului.

5. O capsula SuperSlim in fiecare zi, usor de administrat.

6. Scadere în greutate dirijata, fara reingrasare

Produsul este contraindicat copiilor, femeilior insarcinate, persoanelor cardiace, persoanelor hipertensive si celor care sufera de diabet zaharat sau de boli de rinichi.

 

Mod de utilizare

SuperSlim este recomandat persoanelor intre 16 si 65 de ani.

1. O capsula SuperSlim pe zi inainte sau dupa micul dejun.

2. Pe parcursul curei se recomanda consumul de fructe si legume, precum si consumul de lichide.

3. Nu au nici un fel de efecte adverse, posibil doar sa simtiti acut senzatia de uscaciune a gurii care dispare imediat dupa consumul de lichide.

Iata ce spun persoanele care au apelat la SuperSlim:

"Eu am slabit 8 kg cu SuperSlim. Sunt pastile naturale 100%, 30 de capsule in 30 de zile. Nu sunt cele ce se gasesc in farmacii. Se gasesc putin mai greu, dar sunt ideale si nu am pus decat 1 kg inapoi intr-un an jumate. Au incerct multe persoane pe care le cunosc si nu au avut efecte negative. Eu sunt multumita de ele."

"Eu ma legasem de faptul ca acele pastile, despre care s-a scris mai sus, sunt cica numai din plante si fructe. Atunci, repet, de ce nu sunt indicate cardiacilor, de pilda? Nu cred in retete minune pentru slabit."

"Inainte de acele pastile nu am luat niciodata asa ceva, pentru ca nu credeam ca isi fac efectul, dar am vazut o gramada de persoane care au dat jos cu ele, nu au pus la loc si am incercat. Sunt naturale credeti-ma…. isi fac efectul si nu se vand inca la noi in farmacii dar se ocupa cineva de lucrul asta si vor fi introduse. Eu sunt din Timisoara. Aici se cauta pastilele astea ca painea calda. Pentru ca aici aduc cateva persoane aceste medicamente."

Super Slim

"Si eu am luat SuperSlim si am slabit foarte mult….si nu am avut nici o problema, doar ca iti taie foarte rau pofta de mancare si daca e sa te iei dupa asta nu mai mananci niciodata;))….am mancat, dar fortat… pentru ca stiam ca trebuie sa mananc:) In rest…a fost ok, dar am o prietena care s-a simtit foarte rau si nu a mai luat…deci depinde de organism…cat de sanatoase sunt,nu stiu, fiecare are alta parere…"

"Iau de 3 zile SuperSlim si sunt agitata de la ele, si parca plutesc..parca sunt beata. In prima zi am mancat 2 oua si o inghetata, in a doua zi am mancat un sandwich, iar azi chiar nu mi-a fost absolut deloc foame si nu am mancat nimic. Faza e ca m-am speriat destul de tare cand stateam frumos la tv pe la 3 noaptea si am inceput sa nu mai am aer si sa-mi bata inima puternic, sa ma doara acut mana stanga si sa simt ca-mi pocneste ceva in cap.. poate m-am panicat eu degeaba, dar nu am scapat de mama care m-a dus la spital la 4 dimineata..mi-au luat aia tensiune, sange, chestii si au zis ca e ok…tensiunea cam mica..90 cu 60, dar e ok la varsta mea.. numai ca a zis doctorul sa nu ma mai prostesc cu pastile din astea."

Sursa: superslim.ro, forum.flu.ro

ASTEPT SUGESTIILE TALE, DESPRE CE AI VREA SA VORBIM SAPTAMANA VIITOARE?

TU AI APELAT LA SUPERSLIM, CE EFECT A AVUT ASUPRA TA? COMENTEAZA AICI!


Â