„SuperStar România” a adus Pro TV în poziția de lider absolut de audiență

De: Ana Obretin / 25.09.2021, 10:25

Ediția de vineri seară a show-ului de talente muzicale „SuperStar România” a adus Pro TV în poziția de lider absolut de audiență.

Vanessa Ion a fost una dintre concurentele care a reușit să impresioneze aseară prin vocea ei. ”Am venit să văd unde mă duce acest concurs”, a spus ea înainte de prestație. Venită dintr-o familie de cântăreți, aceasta s-a simțit în largul ei pe scenă și a reușit să primească laude din partea juraților. ”Sunt impresionată de vocea ta”, i-a spus Raluka, iar Carla’s Dreams nu s-a ferit să dea un verdict surprinzător: ”Sunt șanse foarte bune să câștigi concursul ăsta”.

Emisiunea „SuperStar” a înregistrat 7,8 puncte de rating și 23,7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4,7 puncte de rating și 14,4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20.28 – 23.31, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7 puncte de audiență și 25% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4,7 puncte de rating și 16,8% share.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21.12, peste 1,4 milioane de români se uitau la emisiune, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

O nouă ediție „SuperStar România” va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20.00, pe PRO TV și pe voyo.ro.

CITEȘTE ȘI: „Las Fierbinți”, de la Pro TV, a fost, săptămâna aceasta, lider absolut de audiență

Un nou sezon „Visuri la cheie” debutează miercuri seară la Pro TV

Foto: Pro TV