„SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

De: Ana Obretin / 25.08.2021, 16:05

Pro Tv și-a anunțat, miercuri, grila de toamnă, care include producții consacrate, dar și noi show-uri de divertisment.

”În această toamnă, la PRO TV, vom avea mai mult divertisment, mai mult umor, mai multe producții locale și informații obiective. Grila de toamnă din acest an este despre diversitate și un mix perfect creat prin dedicarea și angajamentul unei echipe extrem de puternice. Mai mult, trebuie să subliniez faptul că PRO TV are planuri și investiții pe termen lung, așa că am folosit această oportunitate, lansarea grilei, pentru a evidenția acțiunile noastre clare în consolidarea portofoliului nostru de conținut premium, am făcut de asemenea și investiții în stațiile secundare prin achiziționarea de drepturi de difuzare a unor programe sportive și producții locale”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Întotdeauna ne propunem să setăm trendurile și așa cum am anunțat în cadrul evenimentului de presă, având în vedere evoluțiile socio-demografice, împreună cu partenerii noștri de afaceri lucrăm la implementarea unui nou target de referință. Sunt mai mult ca sigur că vom avea o toamnă reușită și avem premisele potrivite pentru a privi spre un viitor strălucit”, a mai spus Cesnavicius.

Ce producții sunt difuzate în toamna aceasta la PRO TV

„Las Fierbinți”, serialul fenomen, revine în această toamnă cu o porție triplă de umor și situații uluitoare. Noul sezon va avea premiera pe 6 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, marți și joi, de la ora 20:30, imediat după Știrile PRO TV.

Ultimul sezon al serialului „Vlad” începe pe 6 septembrie, de la ora 21:30. În cel de-al patrulea sezon și ultimul, Vlad trebuie să dea cărțile pe față și să demaște adevărul, păstrând în minte faptul că la final, totul se plătește, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Tot în toamnă va fi difuzat „Căsătoriți pe nevăzute”, un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt cei patru experți cu ajutorul cărora participanții vor fi ”potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă. Show-ul va începe pe 7 septembrie, de la ora 21:30.

Pe 9 septembrie, „Masked Singer România” revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30.

Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale începe la PRO TV pe 10 septembrie și va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la ora 20:00. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

Și în această toamnă, Dragoș Bucur reaprinde speranța unor familii care au curajul să viseze la un trai mai bun. „Visuri la cheie” ajunge la cel de-al 7-lea sezon, iar începând din 15 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, echipa de arhitecți formată din Cristina Joia, Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu va schimba viitorul unor familii care au nevoie de ajutor.

„Pe bune?!” – cel mai tare quiz-show continuă, iar răspunsurile la cele mai amuzante și interesante întrebări le deține Andi Moisescu. Show-ul va fi difuzat din 15 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:30.

CITEȘTE ȘI: În prima săptămână din august, PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

Foto: Pro TV