Suporteri implicati într-un scandal la o pizzerie

Apropo.ro / 14.09.2004, 10:46
Suporteri implicati într-un scandal la o pizzerie
Un grup de circa 20 de suporteri ai echipei de fotbal Poli Aek Timișoara a fost implicat, duminica, într-un scandal la o pizzerie din Bistrița, transmite corespondentul MEDIAFAX, citînd un comunicat de luni al Comandamentului Teritorial de Jandarmi Tîrgu Mureș. Potrivit

Un grup de circa 20 de suporteri ai echipei de fotbal Poli Aek Timișoara a fost implicat, duminica, într-un scandal la o pizzerie din Bistrița, transmite corespondentul MEDIAFAX, citînd un comunicat de luni al Comandamentului Teritorial de Jandarmi Tîrgu Mureș.

Potrivit comunicatului, grupul de suporteri a ajuns duminica, în jurul orei 10.00, în gara CFR Bistrița, acesta fiind preluat de efectivele de jandarmi din cadrul Comandamentului de Jandarmi Județean Bistrița-Nasaud.

Pe timpul deplasarii de la gara CFR catre stadionul municipal, trecînd pe lînga o pizzerie cu o terasa, doi cetațeni din local au adresat injurii suporterilor respectivi, moment în care șase suporteri s-au îmbrîncit cu aceștia. În scandalul care a urmat a fost spart un geam de la pizzeria respectiva. Incidentul a fost aplanat prin intervenția patrulelor de jandarmi, iar persoanele implicate în scandal au fost duse la sediul Jandarmeriei din Bistrița, unde au fost amendate contravențional.

De asemenea, în urma incidentului, jandarmii au recurs la intensificarea patrulelor de ordine publica pe itinerariile de deplasare ale suporterilor timișoreni.

Mediafax