Suporterii dinamovisti cheama la proteste

Apropo.ro / 28.01.2005, 17:07
Suporterii dinamovisti cheama la proteste
Susținatorii dinamoviști sînt îndemnați pe site-ul oficial al suporterilor sa vina în numar cît mai mare la meciul amical cu Inter Gaz București, care va avea loc sîmbata, la ora 12.00, pe stadionul Faur, pentru a protesta fața de deciziile conducerii clubului de a

Susținatorii dinamoviști sînt îndemnați pe site-ul oficial al suporterilor sa vina în numar cît mai mare la meciul amical cu Inter Gaz București, care va avea loc sîmbata, la ora 12.00, pe stadionul Faur, pentru a protesta fața de deciziile conducerii clubului de a vinde cei mai buni jucatori.

„Veniți în numar cît mai mare și bagați frica în acești nemernici care își bat joc de Dinamo”, se arata în mesajul suporterilor FC Dinamo.

„Ce se întîmpla în aceste zile la Dinamo este inimaginabil. Transferuri pe care alții le fac în decursul unui an sau chiar doi, Dinamo le face în doua zile. În loc sa se construiasca o echipa, se recicleaza jucatori dați afara din Turcia sau jucatori care și-au condus echipa spre ultimul loc al Diviziei A. La Dinamo nu mai cînta N&D, cînta ASIA și se pleaca tot în ASIA”, comenteaza suporterii dinamoviști evenimentele de la Dinamo, care l-a transferat pe atacantul Ionel Danciulescu la campioana Chinei, Shenzen Jianlibao, în timp ce jucatorii Florentin Petre și George Galamaz ar putea ajunge la FC Seul din Coreea de Sud.

Mediafax