Suporterii organizeaza proteste in Capitala, de Ziua Unirii

Apropo.ro / 23.01.2012, 17:20
Suporterii organizeaza proteste in Capitala, de Ziua Unirii
Membrii Asociatiei Suporterilor Romani (ASR) vor iesi in strada, ca sa protesteze in liniste, pentru a dovedi ca sunt impotriva violentelor.

Membrii ASR se arata nemultumiti fata de acuzele aduse de reprezentantii Jandarmeriei la adresa lor si declara ca sunt menite sa ii discrediteze.

"Acuzele la adresa noastra sunt nejustificate. Prin aceasta actiune dovedim ca membrii unor galerii rivale pot sta la aceeasi masa. Am decis sa ne unim fortele si mesajul nostru sa se auda clar: fara violenta!

Prin aceasta "unire" urmarim sa trezim spiritul civic al tinerilor care prefera sa taca atunci cand situatia nu o cere", a spus Andrei Florin, membru al ASR, dar si al Peluzei "Catalin Haldan", din galeria FC Dinamo.

Suporterii vor iesi in strada sa protesteze si mentioneaza ca vor purta semne distinctive, pe care nu le divulga, pentru a nu se infiltra in randul lor si eventuali "instigatori".

"Marti e Ziua Unirii Mici si suporterii din intreaga tara si-au anuntat prezenta in Bucuresti. Va fi un protest pasnic prin scandari si mesaje. Cerem expres celor care vor veni sa asculte de cei care ii coordoneaza si sa nu se preteze la actiuni violente. Vom purta insemne distinctive si speram sa fie prezenti vreo 2.000 de fani din toata tara", a subliniat Florin.