Suporterii steliști îl contesta pe Radoi

Apropo.ro / 26.08.2005, 11:08
Suporterii steliști îl contesta pe Radoi
Suporterii echipei Steaua nemulțumiți de prestația capitanului Mirel Radoi în meciul cu Rosenborg, scor 2-3, din Liga Campionilor, au scris, cu vopsea albastra, pe zidul exterior al stadionului din Bulevardul Ghencea, mesajul: "Mirel, îți rupem dinții".

Suporterii echipei Steaua nemulțumiți de prestația capitanului Mirel Radoi în meciul cu Rosenborg, scor 2-3, din Liga Campionilor, au scris, cu vopsea albastra, pe zidul exterior al stadionului din Bulevardul Ghencea, mesajul: „Mirel, îți rupem dinții”.

Mesajul, scris pe zidul de lânga casa la care se vând bilete pentru tribuna 0 și tribuna I, a fost însa acoperit cu vopsea alba de angajații stadionului „Steaua”.

Radoi a greșit la toate golurile echipei Rosenborg Trondheim, în meciul disputat marți, în manșa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golul trei al formației norvegiene, din minutul 60, a fost chiar un autogol al capitanului FC Steaua.

Mirel Radoi a fost autorul primului gol stelist, la scorul de 0-3, în minutul 74.

La sosirea delegației steliste de la Trondheim, Radoi a refuzat sa faca declarații.

Suporterii steliști sunt nemulțumiți de evoluția echipei favorite, comentând necalificarea pe site-ul „fcsteaua.ro”.

Aceștia îi învinuiesc pe antrenorul Oleg Protasov și pe capitanul Mirel Radoi pentru ratarea calificarii în grupele Ligii Campionilor. „Chiar ați crezut ca ne calificam vreun moment? Nu avem inteligența necesara și tupeul de a învinge o echipa de la geriatrie ce ocupa locul 9 din 14 în Norvegia. Suntem niște handicapați urmare a vremurilor mult prea grele ce apasa pe umerii atleticii ai lui Neșu sau Boștina. Ne-am depașit condiția totuși… am dat gol în deplasare”, scrie „Cavenaghi”.

„Ce sa mai zic, daca nici cu verzele astea nu reușim atunci ce ar fi fost daca picam cu Inter ? Jale. Protasov e un prost, nu știu daca ați observat, dar singura lui calitate e ca pierde frumos, cu multe goluri. Sa vina Lacatuș!”, suna un alt mesaj.

„Nick 2005” a scris: „Ne-am împiedicat din nou… nu doar Steaua, ci tot fotbalul românesc… în frunte cu un antrenor care iarași a luat decizii aiurite ca și-n meciul cu Dinamo. În meciul sezonului am clacat și jucatorii n-au nici o scuza”.

„Ne-ai dezamagit, capitane!”, scrie „Razvan Rahova”. „Nu ma așteptam la așa ceva de la tine! Ai facut cel mai prost meci de când ești la Steaua. Caracterul tau poate fi de vina și ar trebui sa-ți schimbi atitudinea vis-a-vis de NOI, suporterii, de toata lumea. Te rugam, fii un capitan adevarat, aduna jucatorii indiferent de meci și veniți la ambele peluze sa ne salutați, încearca sa nu mai stai pe lânga oameni care put a brânza de oaie și poate așa mai poți salva ceva… Sa știi ca generatia ’86 a reușit în primul rând pentru ca jucatorii aveau caracter”.

„Calu” este de parere ca „s-au cam adunat multe gafe la Radoi”. „Am pierdut un campionat din cauza lui, acum o calificare sigura în Liga Campionilor. Deja gafele lui Mirel încep sa fie obișnuite și sa apara când ne e lumea mai draga”.

Cu toate acestea, sunt și numeroși suporterii care îl apara pe Radoi, precum „boolq”. „Eu zic ca nu e cazu’ sa îl punem la zid, a greșit, asta e…Oricum, el a fost omul care a readus speranța în tabara stelista când nimeni numai credea în calificare… și în fond echipa a jucat sub orice critica. Asta e… mai avem de așteptat vreo 15-20 de ani”.

Mediafax