Suri Cruise, înjurată de un paparazzo (Video)

De: Gabriela Voicu / 15.07.2013, 14:30
Suri Cruise, înjurată de un paparazzo (Video)
Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, a fost agresată verbal de un fotograf în timp ce se îndrepta spre mașina mamei sale.

Suri Cruise (7 ani) mergea alături de o colegă de școală și de mama ei prin New York, când au fost înconjurate de câțiva paparazzi.

În înregistrarea video a acestui incident care a fost postată online se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperată, începe să strige spre fotografi: „Încercăm să ne urcăm în mașină! Opriți-vă! Dați-vă din drum!”.

Dar când Suri a urcat în automobilul care o aștepta, un fotograf a strigat spre ea: „La revedere, Suri. Ești un copil răzgâiat!”.

Bărbatul, a cărui identitate nu este deocamdată cunoscută, a fost certat imediat de un coleg fotograf, care i-a reproșat că a fost prea aspru cu fiica lui Tom Cruise. Fotograful nu a părut deloc că ar regreta acea frază și a adăugat: „Nu-mi pasă. E o scârbă, omule. E un copil mic și răzgâiat”.

Katie Holmes a anunțat pe 28 iunie 2012 că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorțul de Tom Cruise. Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârșitul lunii august, în urma divorțului actrița urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an. Katie Holmes a obținut custodia principală asupra micuței Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanțial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.