Surorile Kardashian sunt “de-a dreptul idioate”

De: Mioara Tronaru / 01.12.2011, 12:56
Surorile Kardashian sunt “de-a dreptul idioate”
Afirmaţia îi aparţine unui actor de primă clasă de la Hollywood, plictisit de faptul că surorile Kardashian îşi arată la televizor toate aspectele intime ale vieţii lor.

Daniel Craig este un om care îşi apără cât poate de mult intimitatea: chiar şi nunta sa cu Rachel Weisz s-a desfăşurat în cel mai mare secret. După cum a declarat pentru revista britanică GQ, acesta are motive întemeiate: o dată ce ajungi precum surorile Kardashian, care au un reality show despre viaţa lor, nu mai există cale de întoarcere.

„Nu poţi să-ţi mai cumperi înapoi intimitatea. Oh, acum vreau să fiu singur! Fuck You! Ne-am lăsat în sufrageria ta. Am asistat când ai născut. Ai filmat şi ne-ai arătat placenta, iar acum vrei să ai intimitate?”.
În cazul în care nu a fost destul de explicit, Daniel îşi subliniază ideea, în acelaşi articol: „Este şi asta o carieră. Nu vreau să fiu cinic. De ce nu ai face aşa ceva? Uită-te la surorile Kardashian, valoreaza milioane de dolari. Te uiţi la ele şi te întrebi:

Comentariile lui Daniel Craig vin chiar în ziua în care Kourtney Kardashian a anunţat pe coperta US Weekly că este din nou însărcinată.