Surprinde-l de ziua lui

Apropo.ro / 06.06.2007, 11:16
Surprinde-l de ziua lui
Zilele trecute am avut ocazia sa asist la o aniversare. Aniversare pe care ea, indragostita de el ca in prima zi, a pregatit-o cu mult suflet si in detalii. Numai ca el sa fie surprins si emotionat. Nu este o regula ca intre iubiti sa se faca surprize la tot felul


Zilele trecute am avut ocazia sa asist la o aniversare. Aniversare pe care ea, indragostita de el ca in prima zi, a pregatit-o cu mult suflet si in detalii. Numai ca el sa fie surprins si emotionat.

Nu este o regula ca intre iubiti sa se faca surprize la tot felul de aniversari. Cand simti si iti place sa-l vezi fericit o faci gratuit. Incearca sa-l surprinzi din cand in cand cu mici atentii sau cum vorbim aici de aniversare, aduni prietenii, ii faci un tort, iei artificii, confetti si o sticla mare de sampanie.

Cand se asteapta mai putin atunci suna la usa si pune-i pe toti sa strige „La multi ani!”. Sigur ii va face placere acest gest si revederea cu prietenii. Mai poti organiza ceva de gen chiar si la un restaurant….iar el sa ajunga primul si sa te astepte la o asa zisa cina romantica. Aici poti pune personalul sa inchida la un moment dat lumina ca voi sa va faceti apartia.

Va fi in mod sigur fara cuvinte la o asa intrare…dar bucuros ca este in centrul atentiei. Va sti cu siguranta ca tu esti in spatele acestei nebunii totale.

Eroina noastra, cea despre care vorbeam la inceput, a facut faza cu restaurantul. In momentul in care el era in restaurant si o astepta, ea a chemat toti prietenii, a adus un tort cu lumanari aprinse, artificii, confetti si sampanie. Lumina in restaurant s-a inchis dintr-o data numai ca ea sa intre cu gasca peste el. Gandeste-te ce a simtit cand i-a vazut pe ei cantand, aruncand cu confetti peste el…nu stia spre care sa se indrepte mai repede…se vedea emotia cu ochiul liber. Un moment sensibil la barbat…mai rar la cum se arata ei duri.

Ochii lui au cautat-o pe ea, dragostea lui, pe care a luat-o in brate si a sarutat-o, multumindu-i. Ea era fericita ca i-a reusit surpriza si ca l-a vazut ca este placut surprins. Totul a continuat cu dans si voie buna, doar era ziua lui.

Acasa ce s-a intamplat dupa party e de inteles…cum i-a multumit si el, la randu-i. Intamplarea in sine nu este ceva ce nu se poate realiza sau ceva sofisticat. Asta este doar o varianta de cum ai putea sa-l surprinzi iar tu poti gasi si alte modalitati daca esti in pana de idei intr-un astfel de caz. Chiar daca nu va iesi totul struna, el va aprecia ca tu te-ai gandit la el sa se simta bine.

Carmen Ulian