Surpriză! Codin Maticiuc joacă în ”Băieţi de oraş”

De: Cristiana Trifu / 25.09.2017, 15:55
Surpriză! Codin Maticiuc joacă în ”Băieţi de oraş”
Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieţi de oraş” în cel mai nou episod al serialului, difuzat miercuri searã, de la 21.15, la Antena 1, invitând totodatã telespectatorii sã se transpunã în situaţii dintre cele mai trãsnite, alãturi de ei.

Invitat special în cel de-al treilea episod este Codin Maticiuc, care devine la rândul lui băiat de oraş, alături de celelalte binecunoscute şi îndrăgite personaje ale serialului.

Codin Maticiuc îşi păstrează numele real în serial, dar caracterul interpretat de el este unul creat cu foarte multă ironie şi umor. Obiceiurile băieţilor de oraş, anturajul şi cluburile în care aceştia se învârt devin subiect de pamflet.

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, este cel care pune la cale, cu mare ingeniozitate, un plan prin care-i să-i ia banii lui Codin Maticiuc, după ce-i urmăreşte acestuia toate mişcările pe reţelele de socializare.

”M-am gândit la o metodă de făcut bani, băi, ceva ce n-a gândit nimeni pe faţa pământului. Şi am făcut-o eu cu creieraşul meu. Codin Maticiuc ăsta a postat pe Facebook de pe Autostrada Soarelui. Mergem la mare, gata”, îşi începe Roby Roberto planul, alături de prietenul său Malone.

Cei doi, împreună cu amicul lor, Roboţelu’, îşi fac bagajul şi pleacă la Mamaia, unde speră să-l găsească pe Codin Maticiuc într-unul dintre cluburile pe care acesta le frecventează. Surprizele se ţin însă lanţ, iar planul de acasă nu se potriveşte deloc cu cel din târg.

Prin ce peripeţii vor trece personajele din ”Băieţi de oraş” şi cum vor încerca să facă rost de bani pe seama lui Codin Maticiuc, telespectatorii vor vedea miercuri, de la ora 21.15, la Antena 1!