Surpriză de Paşte pentru fanii Anastacia! Reduceri masive la biletele concertului artistei, în perioada 31 martie – 14 aprilie!

Apropo.ro / 30.03.2015, 13:47
Surpriză de Paşte pentru fanii Anastacia! Reduceri masive la biletele concertului artistei, în perioada 31 martie – 14 aprilie!
Pe 29 iunie publicul din România o va putea admira pe Anastacia, evoluând alături de band-ul sau extraordinar, pe scena Sălii Palatului în cadrul unui concert exploziv, antrenant şi efervescent.
Femeia albă cu voce neagră, cu un timbru unic, va îmbină stilurile soul, pop şi rock într-un mega concert din care nu vor lipsi hit-urile ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” ,”Pieces of a dream”,dar şi titluri prezente pe noul său material discografic”Ressurection”. 
 
Şi cum Sărbătorile Pascale se apropie şi aduc bucurie în sufletele românilor, organizatorii concertului împreună cu Anastacia, le-au pregătit fanilor un CADOU SPECIAL. Toţi cei care nu îşi doresc să rateze întâlnirea cu Anastaciade la Sala Palatului vor putea profita de o perioadă de REDUCERI MASIVE la achiziţionarea biletelor de concert.
 
 
Numai în intervalul 31 martie – 14 aprilievor fi disponibile câte 100 de bilete pentru fiecare categorie,la preţuri cu mult mai mici faţă de preţurile afisate initial în sistemul de ticketing online www.eventim.ro, la punctele de vanzare EVENTIM din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cartureşti, Humanitas precum şi la casa de bilete a Sălii Palatului. 
 
Această oportunitate va fi valabilă doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp în carebiletele vor fi modificate, după cum urmează: 
 
VIP : 400 lei Preţ redus:  VIP – 280 lei
 
Cat.I: 350 lei Preţ redus: Cat.I – 235 lei
 
Cat.II: 300 lei Preţ redus: Cat.ÎI – 185 lei
 
Cat.III: 250 lei Preţ redus: Cat.III – 145 lei
 
Cat.IV: 200 lei Preţ redus: Cat.IV – 115 lei