Surpriza de pe tort: bomboana cubaneza

Apropo.ro / 09.08.2004, 14:30
Surpriza de pe tort: bomboana cubaneza
Andreea Marin ne-a obișnuit cu surprizele sale. În aceasta vara, ne-a surprins cu aventurile sale din Thailanda și, mai nou, din Cuba, de unde s-a întors pe 1 august. Materialele filmate în cele doua țari se vor concretiza în documentare speciale: "Cuba secreta" și


Andreea Marin ne-a obișnuit cu surprizele sale. În aceasta vara, ne-a surprins cu aventurile sale din Thailanda și, mai nou, din Cuba, de unde s-a întors pe 1 august. Materialele filmate în cele doua țari se vor concretiza în documentare speciale: „Cuba secreta” și „Thailanda – academia de turism”.

TVR va difuza la sfîrșitul acestui an documentarul Cuba secreta, în care vor urmari aventurile Andreei Marin în țara lui Fidel Castro. Thailanda e academia de turism va fi difuzat pe 8 septembrie, fiind precedat de materiale de cîteva minute cu secvențe inedite de la fața locului. În Cuba, Andreea Marin a stat la cîțiva metri de liderul Fidel Castro, fiind în sala în timpul discursului lui, unde a surprins pe film atmosfera, interesanta pentru masurile de securitate luate pentru protecția lui Castro, supraviețuitorul unui numar record de atentate – peste 500.

Oamenii se chinuie sa traiasca acolo cu 15 dolari pe luna, de 3 ori mai puțin decît costul unui rezervor plin la mașina. Tot acolo, Andreea a trait momente inedite alaturi de o familie de cubanezi și a stat de vorba cu artiștii din Buena Vista Social Club.

A condus celebrele mașini din anii ’40-’50 și a fost fascinata de Caraibe, a dansat pe ritmuri latino-africane la lasarea nopții pe o strada din Havana. „Am simțit focul din inima oamenilor, tristețea neîmplinirilor lor, optimismul ce-i împinge mai departe, mîndria de a purta pe umeri drapelul cu chipul lui Guevara și de a fi un ghimpe în coasta unei mari puteri”, a concluzionat vedeta TVR.

Tags: