Surpriză de proporţii! Cine va prezenta „X-Factor” în locul lui Răzvan şi Dani

Apropo.ro / 04.07.2018, 14:52
Surpriză de proporţii! Cine va prezenta „X-Factor” în locul lui Răzvan şi Dani
Rãzvan şi Dani se despart de proiectul „X Factor”

Dupã şapte sezoane, Rãzvan şi Dani se despart de proiectul „X Factor”, de la Antena 1. „Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

„X Factor” va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon.

Noul prezentator al show-ului a fost aflat. Potrivit click.ro, show-ul jurizat de Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams va fi prezentat de actorul Mihai Bendeac.

„Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X- Factor». Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams. Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1”

Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.