Surpriză de proporţii în prima noapte pe ”Insula Iubirii”, pentru unul dintre concurenţi

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 11:02
Surpriză de proporţii în prima noapte pe ”Insula Iubirii”, pentru unul dintre concurenţi
Prima noapte pe ”Insula Iubirii”, emisiune ce va avea premiera pe 3 şi 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, va fi complet diferită faţă de ceea ce s-ar fi aşteptat unul dintre cupluri, iar apusul le va rezerva o surpriză neaşteptată: primul bonfire cu Radu Vâlcan.


Pentru unul dintre concurenţi, care nu îi acordă prezumţia de nevinovăţie partenerei, deşi aceasta nu i-a greşit niciodată şi care a supus-o constant unor situaţii delicate prin infidelităţi repetate, ”Insula Iubirii” a pregătit un prim test mult mai repede decât s-ar fi aşteptat. Acesta va experimenta un sentiment necunoscut lui până acum: singurătatea. Aşa cum de multe ori iubita sa îl aştepta acasă în timp ce el se distra, a venit momentul ca roata să se întoarcă şi ca el să afle ce a trăit în toate acele momente partenera sa.  

Ce reacţie va avea acesta, telespectatorii vor afla începând de pe 3 şi 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon ”Insula Iubirii”. Cele patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.