Surpriză de proporţii pentru fani: Diana de la „Insula iubirii” la „Chefi la cutite” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 22.08.2017, 12:54
Surpriză de proporţii pentru fani: Diana de la
Competiţia ,,Chefi la cuţite” difuzată de Antena 1 şi-a început deja căutările pentru cei mai talentaţi concurenţi, dornici să intre din toamnă în cea mai savuroasă aventură culinară! Pasionaţi de bucătărie sau profesionişti în domeniu s-au prezentat în faţa celor trei juraţi cu speranţa că îşi vor adjudeca un loc într-una dintre echipe.

Diana Ionela Constantin s-a înscris şi ea pe lista aspiranţilor la un loc în emisiune. La prima vedere, numele nu conturează identitatea personajului, însă concurenta nu este străină show-urilor de televiziune.

Diana este cunoscută din sezonul 3 al emisiunii controversate ,,Insula Iubirii” şi se întoarce pe marile ecrane cu acelaşi scop, acela de a cuceri. Totuşi, cea care a căzut pradă tentaţiilor în Thailanda şi a iscat o mulţime de controverse pe seama relaţiei de iubire cu una dintre ispite a sperat să-i câştige pe Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu prin prisma preparatului şi nu a zâmbetului.

Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Liviu Vârciu, despre Diana de la ”Insula iubirii”: ”E o nebună…”

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

Diana s-a reîntors în prima etapă a celui mai iubit show culinar după ce şi-a încercat norocul şi în a doua ediţie a aceleiaşi emisiuni. Fără succes, dar cu ambiţia de a reuşi, bruneta a revenit anul acesta cu o farfurie sofisticată, cu influenţe italieneşti: pui cu gorgonzola şi penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experienţă în care se supune unor probe ,,la cuţite”, Diana şi-a etalat preparatul şi s-a străduit să se prezinte impecabil în faţa celor mai obiectivi dintre juraţi, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze. Familiară cu emoţiile intense, camerele de filmat şi tensiunea unui reality-show, concurenta a condimentat de data aceasta prin abilităţile culinare şi nu prin dramele personale. 

Dacă savoarea preparatului a fost îndeajuns pentru a obţine un cuţit, verdictul chefilor în urma jurizării celei mai controversate farfurii şi parcursul concurentei de la ,,Insula iubirii” în experienţa culinară, toate din această toamnă doar la Antena 1.