Surpriză de proporţii pentru Lidia Buble!

De: Alexandra Necsoiu / 09.06.2017, 13:30
Surpriză de proporţii pentru Lidia Buble!
Lidia Buble a fost invitată la „Prietenii de la 11”, artista neavând nici cea mai mică idee ce surprize i-au pregătit prezentatorii Diana Munteanu şi Florin Ristei, de ziua ei.

Cântăreaţa a primit un tort şi a suflat în direct în lumânări, alături de invitaţii surpriză la vederea cărora ea s-a emoţionat foarte mult. Pe lângă iubitul ei, Răzvan, la „Prietenii de la 11” au sosit pentru a cânta „La mulţi ani” şi Dani împreună cu echipa de la „`Neatza”, dar şi Raluka, Fuego şi Horia Brenciu, care i-a spus Lidiei că are în dar pentru ea o piesă, care va fi lansată în curând.

Surprizele au continuat şi cu membrii familiei. Astfel, Lidia a vorbit cu Estera Buble, care a intrat in direct din Londra prin Skype. Lidiei i-au dat lacrimile când şi-a văzut sora, mai ales că cele două nu s-au mai întâlnit de la Crăciun. Întâlnirile au fost de-a dreptul magice, mai ales că nu a lipsit nici magicianul Johannes, care i-a arătat Lidiei câteva trucuri la care ea s-a minunat şi s-a bucurat ca un copil.

Vreau sa multumesc echipelor de la `Neatza, de la Prietenii de la 11, trupei mele, tuturor! Sunteţi minunaţi!”, a spus Lidia la finalul emisiunii, încă plină de emoţii. De la petrecere nu au lipsit nici coifurile, ochelarii şi pălăriile, foarte multe confetti, îmbrăţisările şi, bineînţeles, muzica bună şi noul membru al familiei Lidiei, căţelul Bubly.