Surpriza „diabolică” pe care i-a lasat-o un tânăr în casă fostei iubite, după ce l-a înșelat și dat afară

De: Alex Manole / 04.10.2021, 14:44

Un tânăr s-a răzbunat într-un mod inedit pe fosta iubită care l-a înșelat și apoi l-a dat afară din casă pentru a se muta cu noul partener.

Bărbatul a povestit incidentul pe Reddit. Iubita lui a plecat într-o călătorie în interes de serviciu, iar din deplasare i-a spus să își facă bagajele și să plece până se întoarce ea. Utilizatorul u/DJ_Duke_of_spook a fost dezamăgit, cum era de așteptat. I s-a părut nepotrivit să fie părăsit astfel.

Ulterior, a aflat motivul: iubita lui îl înșelase și dorea să aibă o relație cu bărbatul respectiv. Acela urma chiar să se mute cu ea în locuința pe care cuplul o împărțise.

Fostul oiubit nu a stat mult pe gânduri și a cumpărat, cu 100 de dolari de pe Amazon, 20 de dispozitive mici care emit zgomote enervante, apoi le-a ascuns prin casă. Dintr-o simplă farsă lucrurile au degenerat, însă.

Dispozitivele respective au dimensiunile unor carduri și funcționează cu baterii. DJ_Duke_of_spook le-a ascuns peste tot, în crăpături, dulapuri și chiar în mașina fostei iubite. Dispozitivele scot zgomote discrete, suficient de tari încât să le auzi, la intervale neregulate. Poate fi vorba de câteva minute sau ore. Sunetele sunt variate: plânset de copil, fluiere, respirație grea ș.a.

Peste o vreme, bărbatul a aflat de la un prieten că dispozitivele respective au stresat atât de tare noul cuplu încât cei doi s-au despărțit după doar câteva luni. Ambii spuneau că aud sunete ciudate. Mai mult, tânăra, a cărei casă era, s-a mutat. Ea le-a spus părinților că nu mai dorește locuința pe care i-au dat-o și că pot face orice cu ea, chiar să o vândă.

Incidentul s-a petrecut cu mult timp în urmă, iar DJ_Duke_of_spook a spus că acum nu mai este chiar atât de mândru de ce a făcut.

CITEȘTE ȘI:

O tânără care a vrut să își cumpere un tricou online a descoperit că iubitul a înșelat-o

Bombă sexy, înşelată înainte de nuntă: „Eu sunt mai prostuţă…El a mers pe mai multe direcţii”