Surpriză! Jennifer Aniston şi Brad Pitt au reluat legătura – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.03.2017, 11:45
Surpriză! Jennifer Aniston şi Brad Pitt au reluat legătura - FOTO
Fanii lui Jennifer Aniston şi mulţi dintre cei care îl simpatizează pe Brad Pitt se pot bucura de ultima ştire care îi vizează pe cei doi actori: ei au reluat comunicarea pe internet din 11 februarie, data când Jen a împlinit 48 de ani.

Fostul soţ al Angelinei Jolie, care nu avea numărul de telefon al primei sale soţii, a făcut cercetări îndelungate pentru a o putea felicita de ziua ei de naştere.

Dezvăluiri! Angelina şi Brad, îndrăgostiţi lulea. Cine îi dă de gol? – FOTO

Kate Hudson, fără lenjerie intimă. Ce s-a văzut când a păşit pe covorul roşu

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

„Au început să comunice după ce el a contactat-o să-i ureze la mulţi ani. Brad are încredere în Jen. El i-a spus că trece prin momente dificile după divorţ şi au schimbat unele mesaje în care şi-au amintit de trecut”,  a declarat o sursă apropiată fostului cuplu. 

În momentul contactului via internet, protagonista din „Friends” se afla la Cabo San Lucas (México) împreună cu actualul ei soţ, Justin Theroux, bucurându-se de câteva zile de odihnă. Actorul cunoscut pentru rolul său din „Leftovers” este la curent cu această situaţie şi nu pare deranjat. „Justin este de acord să fie prieteni. Ştie că Jen nu vrea decât să fie amabilă”, a declarat sursa.