Surpriza la Cluj! Pandurii au invins liderul Ligii I

Apropo.ro / 07.04.2008, 10:02
Surpriza la Cluj! Pandurii au invins liderul Ligii I
Echipa din Tg-Jiu a reusit bomba etapei, in urma victoriei obtinute cu scorul de 2-1, pe terenul lui CFR Cluj.

Echipa din Tg-Jiu a reusit bomba etapei, in urma victoriei obtinute cu scorul de 2-1, pe terenul lui CFR Cluj, liderul campionatului, care nu pierduse nicio partida pe teren propriu.

Primul gol al partidei a fost inscris in minutul 38, de fundasul Galiassi de Sousa, care a reluat in propria poarta, o minge centrata de pe partea dreapta de atac a gorjenilor, portarul Hirschfeld fiind nevoit sa se recunoasca invins.

In minutul 45 fundasul central Ricardo Cadu a fost eliminat, dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben.

Pandurii majoreaza scorul la 2-0, prin Ilie Iordache, in minutul 61, dupa o cursa senzationala inceputa in propria jumatate si incheiata in careul clujean.

Golul de onoare al CFR-ului este reusit de Trica in minutele de prelungire ale partidei, care se incheie cu victoria Pandurilor, in timp ce clujenii pierd trei puncte extrem de importante in lupta pentru titlu de campioana.

In urma acestui rezultat a profitat echipa din Ghencea, care a egalat la puncte formatia clujeana, dupa victoria in fata Daciei Mioveni, cu scorul de 2-0.

Ioan Andone da indicatii din tribuna"Nu ma asteptam la o zi asa prosta. Nu pot sa-l acuz pe Sousa la primul gol pentru ca l-a lovit mingea pe neasteptate! Cadu facea mai bine daca il lasa pe Iordache, asa jucam 11 la 11 si daca aveam 0-2. Steaua sa nu se gindeasca deja la titlu, pentru ca trebuie sa ne intreaca si la puncte. Titlul se joaca, dar din pacate se simte o presiune serioasa pe jucatorii mei. Pandurii merita felicitati pentru jocul de azi”, a declarat la finalul jocului Ioan Andone.

"Nu ma asteptam sa decidem noi campioana, ci sa decida ei intre ei. Eu le-am spus jucatorilor mei ca vom fi prima echipa care bate CFR-ul la ea acasa, am simtit asta. Daca nu dadea autogol Sousa, nu era problema, avea cine sa marcheze", a declarat antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe. 

CFR Cluj: 13. Lars Hirschfeld, 33. Mikael Dorsin, 27. Galiassi de Sousa, 20. Cadu, 2. Anthony da Silva, 10. Eugen Trica, 8. Sixto Peralta, 31. Dani, 5. Manuel Jose, 24. Sebastian Dubarbier, 16. Antonio Semedo
Rezerve: 44. Eduard Stancioiu, 4. Cristian Panin, 14. Alin Minteuan, 25. Andre Leao, 6. Gabriel Muresan, 9. Adrian Anca, 99. Diego Ruiz
Antrenor: Ioan Andone

Pandurii Tg-Jiu: 80. Pedro Mingote, 3. Alin Rus, 16. Adrian Rusu, 4. Chibulcutean Alin, 6. Carlos Cardoso, 10. Ciprian Vasilache, 21. Stanga Florin, 17. Vancea Robert, 11. Daniel Orac, 30. Ilie Iordache, 28. Alexandru Piturca
Rezerve: Ibrahim Dossey, 24. Constantin Grecu, 23. Lucas Jackson, 5. Alexandru Pacurar, 60. Marco Soares, 77. Perez Arrieta, 18. Jaka Stromajer
Antrenor: Eugen Neagoe