Surpriza la Dinamo! Rednic se intoarce!

Apropo.ro / 01.04.2008, 21:00
Surpriza la Dinamo! Rednic se intoarce!
Mircea Rednic a semnat un contract cu Dinamo pe o perioada de doi ani, incepind din vara.

Mircea Rednic, ultimul antrenor care a reusit sa cucereasca titlul de campion cu formatia Stefan cel Mare, a semnat un contract cu Dinamo pe o perioada de doi ani, incepind din vara.

Vasile Turcu a spus ca, in urma demisiei lui Gigi Multescu, actionarii au decis sa il numeasca pe "Puriu" in functia de antrenor principal, iar obiectivele acestuia sunt cucerirea titlului, a cupei si calificarea in grupele Ligii Campionilor.

“Mircea Rednic va veni din vara la Dinamo. Ne-am inteles pentru urmatorii doi ani. A fost dorinta lui si cerinta noastra. Vom avea ca obiectiv Liga Campionilor, cucerirea titlului si a cupei. Ne-am uitat pe site-urile suporterilor si am vazut ca acestia il accepta si si-l doresc. Au fost citeva ore de discutii si negocieri. Am decis sa vina pentru ca am trait anul trecut multe satisfactii alaturi de el. Talnar, daca va prinde locul doi, va fi din vara alaturi de Rednic antrenor. Daca echipa nu joaca bine, e posibil ca Rednic sa vina si mai devreme”, a spus vicepresedintele cainilor, Vasile Turcu.