Surpriză pentru fani! Detalii exclusive despre viaţa şi cariera artistei INNA

De: Cristiana Trifu / 05.09.2018, 13:28
Surpriză pentru fani! Detalii exclusive despre viaţa şi cariera artistei INNA
INNA începe toamna în forţă cu o surpriză pentru fanii ei. Artista lansează propria aplicaţie în care fanii săi pot fi la curent cu noutăţi din viaţa şi cariera ei, imagini video din turnee, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, dar au şi posibilitatea de a vorbi cu INNA în chat room-uri, dar şi în chat privat. Aplicaţia se numeşte INNA şi a fost lansată oficial astăzi.

Ea poate fi găsită pe iOS şi Google Play la aceste link-uri:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musicto.fanlink.inna

https://itunes.apple.com/us/app/inna-official-app/id1343991530?ls=1&mt=8

„Am lansat aplicaţia INNA pentru a fi şi mai aproape de fanii mei, în orice colţ al lumii m-aş afla. O dată pe săptămână vă dau întâlnire în chat room-ul din aplicaţie să răspund întrebărilor voastre”, a spus INNA. În plus, cei mai fideli fani pot obţine puncte care se transformă în premii datorită activităţii constante din aplicaţie: de la postere semnate de INNA, albume, la tricouri şi chiar un meet and greet cu artista.

INNA le dă întâlnire fanilor pe 5 septembrie în chat room-ul din aplicaţia INNA pentru a le povesti despre planurile ei şi albumul care se va lansa în curând. Până acum, acest an a fost plin pentru INNA. Artista a lansat single-ul „Pentru că” împreună cu The Motans. Cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară.

INNA feat. The Motans – Pentru că
https://www.youtube.com/watch?v=slisxcXTIH8

De asemenea, artista a susţinut concerte în Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franţa, Republica Dominicană. În paralel, INNA a petrecut mult timp în studio cu David Ciente, producătorul albumului „YO”, care se va lansa toamna aceasta. La sfârşitul lui septembrie, INNA va pleca în turneu în Statele Unite şi Canada  pentru promovarea noului album „YO”.