Surpriza romantica pentru iubitul tau

Apropo.ro / 01.04.2008, 15:00
Surpriza romantica pentru iubitul tau
Vrei sa pui la cale o surpriza romantica pentru iubitul tau fara ca el sa isi dea seama? Nimic mai simplu.

Vrei sa pui la cale o surpriza romantica pentru iubitul tau fara ca el sa isi dea seama? Nimic mai simplu.

Trebuie doar sa te hotarasti la ce anume vrei sa aranjezi doar pentru el. Cel mai la indemana este sa organizezi o cina romantica. Ocupate si de decorarea camerei cat mai incitant posibil. Aduna colectia de uleiuri de masaj, lampa de aromoterapie, foloseste veioze cu lumina cat mai mica. Bine ar fi sa il lasi pe iubitul tau sa prinda foarte putin de ce ai vrea sa faci….pentru curiozitate.

Dupa ce ai aranjat totul ca la carte in casa, trimite-i un mesaj in care sa-i spui ca esti foooarte nerabdatoare sa ajunga acasa. Il vei pune pe jar. Doar ca…trebuie sa gaseasca acasa, in locul tau, o tipa irezistibila. Spune-i ca a intervenit o urgenta si mai stai la servici. Poate ii faci spatiu de "lucru". Vorbeste inainte cu tipa sa faca in asa fel incat el sa uite putin de tine. Sa-l mai atati putin (sau sa il sperii), pune sa sune la usa o a doua tipa pregatita pentru seara in cauza. Se va speria crezand ca esti tu la usa. Odata intrata si fata asta in casa, isi va dori sa lucrezi mai mult (sau daca nu e genu?).

Inainte de acest "meci" vorbeste cu una din fete sa te sune cand lucrurile se precipita, sa vii acasa. Baga cheia in usa hotarata si intra. Trebuie sa porti un palton mai lung pentru a te acorperi cat mai mult.

Mi se pare normal sa faci putin scandal cand intrii peste ei si ii vezi asa lejeri, cu lumanari, muzica, atata piele la vedere. Dupa ce vezi ca se simte vinovat si prost si nu mai stie cum sa o dreaga, scoate paltonul de pe tine. Este musai sa ramai in lenjerie intima caaaat mai sexi. Va casca ochii si fara cuvinte ia fetele si sariti pe el. Numai sa nu lesine.

Din toata povestea, importanta este fata lui la vederea ta, dar si atunci cand se vede in pat cutrei fete sexi. Dar desigur…alta poveste de 1 Aprilie!