Surpriza sfarsitului de an: Nokia N97

Apropo.ro / 03.12.2008, 14:04
Surpriza sfarsitului de an: Nokia N97
Surpriza sfarsitului de an vine din Finlanda si se numeste, cum alfel, Nokia. Mai precis, Nokia N97.

Surpriza sfarsitului de an vine din Finlanda, acolo unde gigantul Nokia a fabricat in secret inca un smartphone de top – Nokia N97. Desi se incadreaza in seria N (multimedia), noul cuirasat nordic are tastatura QWERTY fizica si touchscreen, de aceea poate fi comparat fara probleme cu dispozitivele business din gama Communicator, mai exact cu E90.

Nokia N97 a fost gandit pentru utilizatorii care vor Internet mobil: are tehnologiile HSDPA si Wi-Fi, un touchscreen de 3.5 inch si 640 x 360 pixeli rezolutie, 32 GB de memorie interna si facilitati multimedia si business complete.

Notam la capitolul premiere introducerea conceptului de “social location” – cu ajutorul coordonatelor date de senzorii A-GPS si o busola electronica, Nokia N97 stie exact unde te afli. La cererea ta, poate trimite informatiile pe diverse site-uri de socializare, totul in timp real. O noutate este si meniul de pe ecranul principal, personalizabil cu widget-uri, gandit pentru tot ce tine de activitatile online: accesul la ultimele stiri, profilurile favorite de pe site-urile de socializare, video streaming etc.

Citeste mai mult despre Nokia N97, in Go4it.