Surpriză uriaşă trăită de actorii din “Fructul oprit”

Apropo.ro / 28.06.2018, 13:16
Surpriză uriaşă trăită de actorii din “Fructul oprit”
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, felicitaţi de îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei

 

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, adică Ana şi Ioan din serialul “Fructul oprit”, au trăit recent o mare surpriză. Cei doi au izbucnit în lacrimi de fericire, după mesajul pe care l-au primit de la îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei.
Invitaţi la emisiunea “Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au avut parte de un telefon surpriză, în direct. Actorii din serialul “Fructul oprit” au rămas surprinşi plăcut în momentul în care au realizat că cea care a sunat pentru a le transmite un mesaj este chiar marea actriţă Draga Olteanu Matei. “Această pereche de invitaţi este superbă, este sublimă! Vreau să-i felicit şi mă bucur din toată inima că după noi vin asemenea actori talentaţi, asemenea actori profunzi şi atât de frumoşi! Îi iubesc din toată inima şi le doresc uriaşe succese, aşa cum merită!”, le-a spus îndrăgita actriţă.
Vorbele acesteia au atras lacrimi de fericire şi de recunoştinţă din partea celor doi.  “Vă mulţumim şi vă respectăm foarte tare! Sperăm să ajungem cândva măcar la o părticică din realizările dumneavoastră“, i-a spus Cristina, extrem de emoţionată, doamnei Draga Olteanu Matei.
“Nu am cuvinte… Este o recompensă extraordinară atunci când auzi asemenea cuvinte de la oameni care au realizat atâtea lucruri pe parcursul unei vieţi întregi. Vă mulţumim, doamna Draga Olteanu Matei, şi sperăm să nu vă dezamăgim!”, a reacţionat Vlad Gherman în urma frumoasei surprize.

 

 

 

Tags: