Surprize în farfurie la „Chefi la cuţite”! Cătălin Scărlătescu nu a gustat „gluma” – FOTO

De: Cătălina Matei / 12.07.2016, 12:49
Surprize în farfurie la „Chefi la cuţite”! Cătălin Scărlătescu nu a gustat
Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”.

Etapa audiţiilor pe nevăzute i-a adus din nou pe cei trei faţă în faţă cu preparate pe care trebuie să le jurizeze fără a şti nimic despre autorii lor. Şi după cum au mărturisit, aceasta este una dintre părţile lor favorite din show. Chiar de la primele ore ale zilei de filmare, juraţii au început să facă pariuri despre cine ar putea fi cel sau cea care a gătit farfuria din faţa lor. Aşa se face că „manichiurista lui Scărlătescu” sau „măicuţa lui Dumitrescu” s-au dovedit a fi un şofer de tir pasionat de gătit.

Prima zi de filmare a venit şi cu surprize în farfurie, mai ales pentru chef Scărlătescu: un concurent s-a prezentat cu o clătită umplută cu legume, moment în care chef Cătălin a izbucnit în râs. „Cum să vii la preselecţii cu clătite, când ştii că eu nu pun gura pe ele?”, s-a întrebat acesta. Ceilalţi doi colegi de jurizare nu au pierdut însă ocazia să facă glume pe seama lui Scărlătescu, în stilul caracteristic, şi au adăugat cu umor: „A văzut că ai vândut clătite la Festivalul Scoicilor şi de-asta a adus acest preparat”. Dacă o astfel de farfurie va trece testul gustului celor trei chefi rămâne de văzut.

Cu chef de muncă şi energie, cei trei juraţi sunt acum şi mai motivaţi să aplice strategii care mai de care mai bune pentru obţinerea trofeului în acest sezon. Dacă prima ediţie „Chefi la cuţite” a fost câştigată de chef Bontea, fiecare dintre ei este acum şi mai hotărât să lupte pentru titlu. Ironiile şi-au făcut din nou loc în discursul chefilor, pe care îi leagă o prietenie de ani buni şi care ştiu cum să dea naştere celor mai haioase comentarii. Dacă Florin a lansat vara aceasta o carte de bucate, iar Cătălin a organizat nu una, ci două ediţii ale Festivalului Scoicilor, cei doi s-au întrebat ironic cu ce performanţe se laudă colegul lor, Sorin: „Am câştigat primul sezon „Chefi la cuţite”, vi se pare puţin?”, a ripostat acesta râzând. „Eu abia aştept să-mi strâng iar cavalerii în jurul meu. Sau să fiu John Snow sezonul ăsta?!!! Mă mai gândesc”, a glumit chef Dumitrescu în pauza de filmări. „Titlul e al meu”, a ţinut şi chef Bontea să clarifice, „veţi vedea voi”, în vreme ce chef Scărlătescu a zâmbit calm, lăsând să se înţeleagă că sezonul acesta lupta va fi pe viaţă şi pe moarte.