Surprize, surprize

Apropo.ro / 28.07.2004, 12:32
Surprize, surprize
EDITORIAL Desigur, multi dintre dumneavoastra deja chicotesc. Ce-i drept, si pe mine ma umfla râsul când imi amintesc finalul promo-ului emisiunii cu pricina, dar nu mi-a dat prin minte un alt titlu... Iar daca ma gândesc mai bine, una dintre cele doua surprize despre care va


EDITORIAL

Desigur, multi dintre dumneavoastra deja chicotesc. Ce-i drept, si pe mine ma umfla râsul când imi amintesc finalul promo-ului emisiunii cu pricina, dar nu mi-a dat prin minte un alt titlu… Iar daca ma gândesc mai bine, una dintre cele doua surprize despre care va voi spune numai amuzanta nu e. Dar, sa trecem la subiect!

Intâi si-ntâi, o supriza grozava pentru cititori, mai ales pentru cei pasionati de dresaj: Gabriel Cocu este iarasi prezent in paginile revistei noastre. Dupa cum ne promisese, ne-a inghesuit” si pe noi in programul lui atât de incarcat, imediat ce nenumaratele activitati in care este angrenat i-au permis. Din acest numar, el revine la Consultatiile de dresaj – o rubrica atât de utila celor care au probleme in relatia cu câinele lor. Apoi, din luna septembrie, va fi din nou prezenta si Arta dresajului, semnata tot de Gabriel Cocu.

Dinamic cum il stiti, el si-a propus inca un proiect de exceptie: o serie de reportaje despre competitiile chinologice care se vor desfasura in Australia pe perioada iernii viitoare. Evident, aceste reportaje vor fi gazduite in paginile revistei Câinele Meu. Ce mai, trebuie sa recunoastem: este formidabil sa avem alaturi de noi un adevarat profesionist, atât de pasionat, care sa ne impartaseasca experienta lui.

A doua veste la care ma refeream priveste schimbarea conducerii Asociatiei Chinologice a Municipiului Bucuresti. În cursul sedintei Comitetului din data de 22 iulie, acuzele au zburat din toate partile, ajungându-se la decizia ca presedintele Nicolaev, asemenea intregului birou executiv, sa fie eliberat din functie. S-a hotarât si efectuarea unui audit contabil, pentru perioada 2001-2004.

Ce-i drept, cererea privind aceasta verificare a fost facuta in urma cu aproape un an si jumatate, fiind votata atât de vechiul Comitet, cât si de Adunarea Generala. Dar nu s-a facut nimic. Întrebat de ce, Virgil Nicolaev nu a dat nici un raspuns. De asemenea, nu a dat nici un raspuns acum, când s-a pus intrebarea cum s-au „topit” cele aproape 2 miliarde de lei pe care le avea AChMB la inceputul anului trecut. Asa ca, adevarata surpriza s-ar putea sa fie tocmai aflarea raspunsului la aceste intrebari…