“Surprize, Surprize”! Nu te aşteptai la asta! Corina Caragea, balerina Andreei Marin – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 17.01.2017, 11:26
 “Surprize, Surprize”! Nu te aşteptai la asta! Corina Caragea, balerina Andreei Marin – FOTO&VIDEO
Corina Caragea a lucrat cu Andreea Marin.

Înainte să devină cunoscută ca prezentatoare de ştiri sportive, Corina Caragea a fost balerină în cadrul emisiunii “Surprize, Surprize”. Corina apărea în reprizele de dans, respectând coregrafia si completând intervenţiile gazdei emisiunii.

Cele mai sexy imagini cu Corina Caragea!

Uneori chiar o ajuta pe Andreea Marin în derularea emisiunii, conducând invitaţii de la scaunele din public spre platoul unde aveau să se destăinuie.

„“Surprize, Surprize” este prima emisiune la care am avut norocul sa lucrez. Aveam 19 ani . Dansul era o portita care imi deschidea o lume ce ma fascina – televiziunea – si eram gata sa incep de oriunde, numai sa pot fi in platou si sa “fur” meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar in weekend mergeam la repetitii. Am avut norocul sa invat de la cei mai buni la acea vreme. Pentru ca emisiunea era lider absolut in divertisment. Andreea era un profesionist desavarsit, pasionat si hotarat, care m-a sustinut atunci cand am vrut sa merg mai departe. Dupa numai 3 luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de stiri care difuzase un anunt ca are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat”, a povestit Corina Caragea pentru revista Femeia.

Surprize, Surprize a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR1, prezentată de Andreea Marin. Emisiunea produsă de celebrul Valeriu Lazarov a rulat la TVR1 din anul 1999, timp de 9 ani (18 sezoane).