Surprizele s-au ţinut lanţ la platoul „Chefi la cuţite” de ziua lui Cătălin Scărlătescu – FOTO

De: Cătălina Matei / 21.07.2016, 13:38
Surprizele s-au ţinut lanţ la platoul „Chefi la cuţite” de ziua lui Cătălin Scărlătescu - FOTO
Pe 20 iulie, Cătălin Scărlătescu şi-a serbat ziua de naştere chiar la locul de muncă. Pentru că filmările pentru noul sezon „Chefi la cuţite” de la Antena 1 sunt în toi, juratul a fost sărbătorit chiar la platoul de filmare, cu multe momente frumoase puse la cale fie de echipa de producţie, fie de prietenii acestuia.

Aşa se face că fix la miezul nopţii, marţi spre miercuri, când încă nu se încheiaseră audiţiile, chef Scărlătescu a fost extrem de fericit să constate că în spatele uşilor unde de obicei stau concurenţii se află prietenii lui, care au venit la filmare cu un tort, special pentru a-i cânta „La mulţi ani”. Şi colegii de jurizare, chef Dumitrescu şi chef Bontea, au ţinut să deschidă ziua de filmare cu „La mulţi ani”, aşa cum de altfel i-au cântat simpaticului bucătar toţi colegii din echipă. O promisiune mai veche de-a lui chef Florin, lansată în multele schimburi de glume şi ironii pe care chefii şi le fac la filmare, s-a materializat miercuri: chef Dumitrescu i-a gătit lui chef Scărlătescu, de ziua lui, paste carbonara, după o reţetă personală de care acesta e foarte mândru.

De-a dreptul uimit a fost chef Cătălin să vadă că la jurizarea pe nevăzute, în faţa lor sosesc trei farfurii cu burgeri. Şi nu orice fel de burger, ci unii care seamănă foarte bine cu cei pe care îi face el. Iar degustarea acestora l-a făcut pe chef Dumitrescu să exclame: „Ăştia sunt burgerii tăi. Cred că în spatele uşilor se află cineva care te cunoaşte foarte bine sau care ţi-a studiat burgerii.” Cu ochii cât cepele, chef Scărlătescu a strigat: „Stelică, tu eşti?”, făcând referire la unul dintre bucătarii pe care îi are în subordine de ani de zile. Numai că porţile odată deschise, în faţa juraţilor au păşit Cătălina, Raluca, Manole şi Cătălin, concurenţii din echipa roşie din primul sezon, care i-au cântat şi l-au felicitat pe chef Scărlătescu, oferindu-i în dar o farfurie personalizată. „Voi nu trebuia să fiţi la mare, la restaurant, să munciţi?”, i-a întrebat acesta îmbrăţişându-i.

La rândul lui, copleşit de mesajele, gândurile bune şi surprizele de ziua lui, chef Scărlătescu a ţinut să pregătească chiar la platoul de filmare celebrele preparate care îi poartă semnătura, de la burgeri la cârnaţi speciali şi chifle pufoase, cu care să-i răsfeţe pe toţi cei aflaţi acolo.