Susan Brenan a făcut cea mai frumoasă rochie de mireasă din… hârtie igienică

De: Marian Andrei / 03.07.2012, 12:15
Susan Brenan a făcut cea mai frumoasă rochie de mireasă din... hârtie igienică
Moda rochiilor confecționate din materiale ciudate nu este nouă, rochia din carne a excentricei Lady Gaga șocând, poate, prin prisma celebrității celei care a purtat-o.

În Statele Unite, de exmplu, acum câteva zile s-a încheiat cea de-a opta ediție a concursului Cheap Chic Weddings Toilet Paper Wedding Dress – cea mai „mișto” rochie de mireasă confecționată din hârtie igienică.

Și pentru a demonstra că nu a fost doar un eveniment bifat pe o listă, finala ediției din acest an s-a desfășurat în celebrul muzeu Ripley’s Believe It or Not! Times Square Odditorium, o atracție de seamă a New York-ului.

La ediția din acest an, sponsorizată de (cum altfel) producătorul de hârtie igienică Charmin, au participat nu mai puțin de 700 de concurenți, care au avuut de creat rochii de mireasă folosind numai hârtie igienică, bandă adezivă, lipici, ace și ață.

Susan Brandon a realizat rochia de mireasă perfectă și a câștigat 2.012 dolari

„Realizările concurentelor nu contenesc să ne uimească”, a declarat Susan Bain, una dintre organizatoare.

„Rochiile din acest an au avut broderie falsă, volane, pliuri și chiar dantelă”, și-a argumentat ea afirmația.

Câștigătoarea din acest an, Susan Brandon, cea care și-a adjudecat marele premiu, a fost premiată cu suma de 2.012 dolari (?!!), iar ocupantele următoarelor două locuri, Katrina Chalifoux și Jennifer Henry, cu câte 1.000, respectiv 500 de dolari.